V sredo, 8. 11. 2023, so nas na naši podružnični šoli obiskali stari starši. Učenci 1. in 2. razreda, ki so vključeni k interesni dejavnosti Športne urice, so izrazili željo, da bi starim staršem pokazali le nekaj športnih aktivnosti, ki jih izvajamo v šoli. Stari starši so se našemu vabili odzvali v polnem številu. Kar nekaj vnukov sta razveselila kar oba stara starša. Zbralo se nas je več kot 40.

Sprejeli smo jih v šolski avli ter jih odpeljali v športno dvorano. Najprej smo se ogreli z Igrico Levi in levčki. To je bilo smeha, ko so levi lovili levčke in jim poskušali vzeti rep. Nadaljevali smo z izvajanjem gimnastičnih vaj.

V glavnem delu ure smo se zabavali s štafetnimi igrami: prenašali smo sladoled, vodili obroče okrog ovir, izvajali spretnosti z žogo. Največ preglavic so nam povzročali krožniki na pladnju. Pri tej aktivnosti so se najbolj izkazale none.

Šolska ura je minila kot bi mignil. Ohladili smo se z igro Pajek plete mrežo. Z mislijo, da se kmalu spet srečamo, smo se poslovili. Skupaj smo preživeli res lepo druženje.

Dostopnost